Arda Turan Esi / Arda Turan Dan Esi Ile Ilgili Olay Paylasim Gelin Gibi Gelin : Geceyi emniyet'te ifade vererek geçiren arda turan, ertesi gün 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan'ın doktor kontrolüne gitti.

Arda Turan Esi / Arda Turan Dan Esi Ile Ilgili Olay Paylasim Gelin Gibi Gelin : Geceyi emniyet'te ifade vererek geçiren arda turan, ertesi gün 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan'ın doktor kontrolüne gitti.. Özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan aslıhan doğan turan'ın özellikle 'arda başa çıkabildiğim için benimle. Arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan, bir youtube kanalına konuk olarak katıldı. Çift basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Arda turan ve berkay arasında yaşanan kavga sonrasında taraflar farklı açıklamalar yaparak kafaları karıştırsa da berkay'ın eşi özlem ada şahin, tacize uğradığını beyan ederek yaşananlara son noktayı. Öte yandan başakşehirli futbolcu arda turan arkadaşları ile tavla oynamak üzere önceki akşam bebek kahve'ye geldi.

Aslıhan doğan turan'ın büyümüş karnı dikkat çekerken, arda turan'ın eşinin göbeğini öpmesi gözden kaçmadı. Arda turan eşi ile ilgili tüm haberler, videolar, foto galeriler ve listeler. Bunun sebebi ise kısa süre sonra belli oldu. Milli futbolcu arda turan, sosyal medyadan yeni fizyoterapistim diyerek paylaştığı fotoğrafta, eşi aslıhan medipol başakşehir'de forma giyen milli futbolcu arda turan, eşi aslıhan doğan turan'a. Arda turan ve eşi aslıhan doğan.

Bebegine Hamza Arda Ismini Veren Aslihan Dogan Kimdir Biyografisi Yasam Haberleri
Bebegine Hamza Arda Ismini Veren Aslihan Dogan Kimdir Biyografisi Yasam Haberleri from i12.haber7.net
Geceyi emniyet'te ifade vererek geçiren arda turan, ertesi gün 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan'ın doktor kontrolüne gitti. Dünya evine giren arda turan eşi aslıhan doğan hayatı kariyeri hakkında merak edilenleri bu başakşehirsporlu futbolcu arda turan bugün çubuklu'daki evinde 2.5 yıllık sevgilisi aslıhan doğan ile. Çift basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Arda turan, geçtiğimiz hafta hayatını yıllardır birlikte olduğu aslıhan doğan'la birleştirmişti. Arda turan'dan eşi aslıhan doğan turan'a milyonluk jest! Arda turan ve eşi aslıhan doğan. Turan'ın, ünlü şarkıcının eşi özlem ada şahin'i taciz etmesinin bu kavgaya yol açtığı ileri sürüldü. Arda turan ve berkay arasında yaşanan kavga sonrasında taraflar farklı açıklamalar yaparak kafaları karıştırsa da berkay'ın eşi özlem ada şahin, tacize uğradığını beyan ederek yaşananlara son noktayı.

Arda turan'dan eşi aslıhan doğan turan'a milyonluk jest!

Arda turan, geçtiğimiz hafta hayatını yıllardır birlikte olduğu aslıhan doğan'la birleştirmişti. Ünlü futbolcu arda turan, 2 ay önce oğulları hamza arda'yı dünyaya getiren eşi aslıhan doğan turan için önceki akşam ailesinin turan, 33 yaşına basan güzel eşi için iki katlı ve çiçekli bir pasta yaptırdı. Turan, eşi aslıhan doğan için değeri 2 trilyonluk bir araba siparişi vermiş!… yeni doğum yapan eşi ve oğlunun rahat etmesi için güvenlik yolculuk yapması için böyle bir tercihte bulunduğu öğrenildi. Geceyi emniyet'te ifade vererek geçiren arda turan, ertesi gün 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan'ın doktor kontrolüne gitti. Arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan aile restoranı açmak istiyor. Arda turan'dan eşi aslıhan doğan turan'a milyonluk jest! Eşiyle yakalanan arda turan arabasını park ederken kameraları görünce şaşkınlık yaşadı. Sosyal medyada canlı yayın konuğu olan doğan, hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Hamza arda adını verecekleri oğullarının doğumuna az kala yaşanan olayla sarsılan aslıhan doğan. Arda turan eşi ile ilgili tüm haberler, videolar, foto galeriler ve listeler. Hastaneden el ele çıkan çift, tek kelime etmedi. Toplam 2 adet içerik bulundu. Çift basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Başakşehirli milli futbolcu arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan'ın pilates yaparken kafasına düşen demir ile hastaneye kaldırıldığı ve kaşına 18 dikiş atıldığı öğrenildi. Aslıhan doğan turan'ın büyümüş karnı dikkat çekerken, arda turan'ın eşinin göbeğini öpmesi gözden kaçmadı. Arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan, i̇kinci bebeğini dünyaya getirmek için gün sayıyor. Arda turan, geçtiğimiz hafta hayatını yıllardır birlikte olduğu aslıhan doğan'la birleştirmişti. Turan'ın, ünlü şarkıcının eşi özlem ada şahin'i taciz etmesinin bu kavgaya yol açtığı ileri sürüldü.

Arda Turan In Esi Aslihan Dogan Kimdir
Arda Turan In Esi Aslihan Dogan Kimdir from i4.hurimg.com
Başakşehirli milli futbolcu arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan'ın pilates yaparken kafasına düşen demir ile hastaneye kaldırıldığı ve kaşına 18 dikiş atıldığı öğrenildi. Özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan aslıhan doğan turan'ın özellikle 'arda başa çıkabildiğim için benimle. Sosyal medyada canlı yayın konuğu olan doğan, hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Çift basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Bunun sebebi ise kısa süre sonra belli oldu. Arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan, i̇kinci bebeğini dünyaya getirmek için gün sayıyor. Turan, o gecenin ertesi günü 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan turan'ın doktor kontrolüne gitti. Dünya evine giren arda turan eşi aslıhan doğan hayatı kariyeri hakkında merak edilenleri bu başakşehirsporlu futbolcu arda turan bugün çubuklu'daki evinde 2.5 yıllık sevgilisi aslıhan doğan ile.

Arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan, i̇kinci bebeğini dünyaya getirmek için gün sayıyor.

Oğulları hamza arda'yı geçen yılın ekim ayında kucaklarına alan arda ve aslıhan turan çiftinin ailelerine bir bebek. Başakşehirli milli futbolcu arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan'ın pilates yaparken kafasına düşen demir ile hastaneye kaldırıldığı ve kaşına 18 dikiş atıldığı öğrenildi. Çift basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Arda turan ve berkay önceki gece emirgan'daki bir mekânda kavga etti. Medipol başakşehir'de top koşturan arda turan'ın hamile eşi aslıhan turan fit görüntüsüyle şaşırttı. Turan, o gecenin ertesi günü 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan turan'ın doktor kontrolüne gitti. Turan, eşi aslıhan doğan için değeri 2 trilyonluk bir araba siparişi vermiş!… yeni doğum yapan eşi ve oğlunun rahat etmesi için güvenlik yolculuk yapması için böyle bir tercihte bulunduğu öğrenildi. Habercileri fark edince araçtan ısrarla inmek istemedi. Arda turan ve hamile eşi aslıhan doğan turan, baş başa tatillerinde görüntülendiler. Arda turan eşi hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel arda turan eşi haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Arda turan, 2 ay önce anne olan eşi aslıhan doğan turan'ın 33.yaş günü için önceki akşam sürpriz ünlü futbolcu arda turan, 2 ay önce oğulları hamza arda'yı dünyaya getiren eşi aslıhan doğan. Medipol başakşehir'in başarılı futbolcusu arda turan, cnntürk ekranlarında özel açıklamalarda bulundu. Futbolcu arda turan'ın eşi aslıhan doğan kendi adına olan kıyafet ve makya.

Aslıhan doğan turan'ın büyümüş karnı dikkat çekerken, arda turan'ın eşinin göbeğini öpmesi gözden kaçmadı. Arda turan ve berkay önceki gece emirgan'daki bir mekânda kavga etti. Arda turan'dan eşi aslıhan doğan turan'a milyonluk jest! Futbolcu arda turan'ın eşi aslıhan doğan kendi adına olan kıyafet ve makya. Arabadan çıkmayan turan görüntü alınmamasını istedi.

Arda Turan In Esi Aslihan Turan In Son Hali Sasirtti
Arda Turan In Esi Aslihan Turan In Son Hali Sasirtti from img.fanatik.com.tr
Hastaneden el ele çıkan çift. Geceyi emniyet'te ifade vererek geçiren arda turan, ertesi gün 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan'ın doktor kontrolüne gitti. Arda turan, 5 haftalık hamile eşi aslıhan doğan'ı önceki akşam yemeğe çıkardı. Oğulları hamza arda'yı geçen yılın ekim ayında kucaklarına alan arda ve aslıhan turan çiftinin ailelerine bir bebek. Arda turan ve eşi aslıhan doğan. Arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan, i̇kinci bebeğini dünyaya getirmek için gün sayıyor. Hamza arda adını verecekleri oğullarının doğumuna az kala yaşanan olayla sarsılan aslıhan doğan. Turan'ın, ünlü şarkıcının eşi özlem ada şahin'i taciz etmesinin bu kavgaya yol açtığı ileri sürüldü.

Hastaneden el ele çıkan çift, tek kelime etmedi.

Arda turan'dan eşi aslıhan doğan turan'a milyonluk jest! Arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan aile restoranı açmak istiyor. Çift basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Arda turan, 2 ay önce anne olan eşi aslıhan doğan turan'ın 33.yaş günü için önceki akşam sürpriz ünlü futbolcu arda turan, 2 ay önce oğulları hamza arda'yı dünyaya getiren eşi aslıhan doğan. Turan, o gecenin ertesi günü 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan turan'ın doktor kontrolüne gitti. Arda, türkiye a milli futbol takımı ile ilk maçına 16 ağustos 2006 tarihinde lüksemburg ile oynanan. Arda turan'ın hamile eşi şaşırttı! Öte yandan başakşehirli futbolcu arda turan arkadaşları ile tavla oynamak üzere önceki akşam bebek kahve'ye geldi. Bunun sebebi ise kısa süre sonra belli oldu. Arda turan 'ın eşinden evliliğimiz dört dörtlük değil ama… i̇kinci bebeğine hamile olan arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan Arda turan, 5 haftalık hamile eşi aslıhan doğan'ı önceki akşam yemeğe çıkardı. Arda turan ve berkay arasında yaşanan kavga sonrasında taraflar farklı açıklamalar yaparak kafaları karıştırsa da berkay'ın eşi özlem ada şahin, tacize uğradığını beyan ederek yaşananlara son noktayı. Göcek tatilinden dönen arda turan eşi aslıhan doğan turan ile i̇stanbul gecelerinde görüntülendi.

Arda turan son olarak, 5 ağustos 2020 tarihinde yetiştiği kulüp galatasaray sk ile sözleşme imzaladı arda turan. Hamza arda adını verecekleri oğullarının doğumuna az kala yaşanan olayla sarsılan aslıhan doğan.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama